Turbó javítás, Garrett turbo, KKK turbo, GT1749V, Melett turbo, Holset turbo, IHI turbo, Mitsubishi turbo, Turborail

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ALKATRÉSZEK

 

Egy turbó felújítás sikere nagyban múlik a beépítésre kerülő alkatrészek minőségén. Éppen ezért cégünk csak eredeti Garrett, KKK, Mitsubishi és IHI alkatrészeket, vagy ha ezek nem elérhetőek, akkor a legkiválóbb Angol (Melett) és Olasz (Turborail) gyárak termékeit használja fel a javításokhoz.

WiZARD alkatrészek

 A beépítésre kerülő alkatrészek minőségét és megfelelőségét a Nemzeti Közlekedési Hatóság valamint a technológiánkat minősítő mérnöki társaság is szigorúan ellenőrzi, de természetesen cégünk érdeke is azt diktálja, hogy kétes eredetű és minőségű alkatrészek ne kerülhessenek felhasználásra a javítás során. Ez, valamint a mögöttünk álló gyártói támogatások, az eszközparkunk folyamatos megújítása a legújabb technológiákkal és munkatársaink rendszeres továbbképzése, ami garantálja vevőink magas szintű kiszolgálását és megelégedettségét!

WiZARD Szerviz

Köszönjük partnereink és vevőink belénk vetett bizalmát és a jövőben is keményen fogunk dolgozni azért, hogy a lehető legmagasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat Önöknek!

 

Köszönettel,

WiZARD TURBO vezetősége

 

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ennyire gyors?

Délelőtt behozza, délután felújítva elviheti. Több, mint 1.000 típusú turbó szakszerű felújítását mindössze pár óra alatt el tudjuk végezni! Igen, ennyire gyors!

További részletek