turbó, turbófeltöltő, turbó felújítás, turbó javítás, turbófeltöltő javítás, felújított turbó, turbó kiszállítás, turbó ingyenes szállítás, turbó eladó, csere turbó eladó

INGYENES KISZÁLLÍTÁS MÁSNAPRA

 

Ingyenes kiszállítás másnapra!

Minden raktáron lévő, 15:30-ig megrendelt terméket a következő munkanapon ingyenesen** kiszállítunk az ország területén belül!

  • A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi munkaidőben
  • Fizetni a futárnál lehet készpénzben (igény esetén előre utalással)
  • Cseredarabos termék esetén a futár, szintén ingyenesen vissza is hozza a cseredarabot

Megrendelését leadhatja telefonon, email-ben, faxon vagy személyesen is munkatársunknak!

Díjmentes javításra el- és visszaszállítás!

Akciónk keretében vállaljuk, hogy a javításra váró, hibás turbófeltöltőt díjmentesen elszállítjuk javításra, majd a javítás után szintén díjmentesen vissza is szállítjuk Önhöz, sőt a szállítások megszervezését is elvégezzük Ön helyett!

Önnek nem kell mást tennie, mint felvenni cégünkkel a kapcsolatot és ügyintézőnkkel leegyeztetni a javítás és a szállítás részleteit. Kollégáink az Ön által megadott adatok (felvételi cím, időpont, elérhetőségek) alapján megszervezik a hibás, javításra váró termék elszállítását. Önnek csak annyi a teendője, hogy a terméket megfelelően becsomagolja (címeznie sem kell!) és a megbeszélt időpontban átadja a futárnak, minden mást elvégzünk Ön helyett!

A javítás elvégzése után, az immáron hibátlan terméket természetesen vissza is küldjük és nincs is más teendője, mint a megbeszélt időpontban átvennie a csomagot futárunktól!

Természetesen mindezt díjmentesen!**

Kérdése van, vagy meg is rendelné szolgáltatásunkat? Kérjük vegye fel cégünkkel a kapcsolatot.

GLS futárszolgálat WiZARD Turbo

**A szállítási akciók személyautó, kisteherautó ( 6.5 tonnáig ), kis- és közepes munkagép turbókra valamint középrészekre vonatkozik. A nehéz gépjárművek esetében illetve alkatrészek esetén a szállításnak felára van. A díjmentes ajánlat csak új megrendelések esetén érvényes, minden egyéb esetben a szolgáltatásnak felára van.

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ilyen egyszerű?

Ön megrendeli a felújított turbót, mi ingyenesen másnap kiszállítjuk, fizetni a futárnak tud, valamint a cseredarabot is a futár hozza el... ennyire egyszerű!

További részletek