turbó, turbófeltöltő, turbó felújítás, turbó javítás, turbófeltöltő javítás, felújított turbó, turbó kiszállítás, turbó ingyenes szállítás, turbó eladó, csere turbó eladó

INGYENES KISZÁLLÍTÁS MÁSNAPRA

 

Ingyenes kiszállítás másnapra!

Minden raktáron lévő, 15:30-ig megrendelt terméket a következő munkanapon ingyenesen** kiszállítunk az ország területén belül!

  • A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi munkaidőben
  • Fizetni a futárnál lehet készpénzben (igény esetén előre utalással)
  • Cseredarabos termék esetén a futár, szintén ingyenesen vissza is hozza a cseredarabot

Megrendelését leadhatja telefonon, email-ben, faxon vagy személyesen is munkatársunknak!

Díjmentes javításra el- és visszaszállítás!

Akciónk keretében vállaljuk, hogy a javításra váró, hibás turbófeltöltőt díjmentesen elszállítjuk javításra, majd a javítás után szintén díjmentesen vissza is szállítjuk Önhöz, sőt a szállítások megszervezését is elvégezzük Ön helyett!

Önnek nem kell mást tennie, mint felvenni cégünkkel a kapcsolatot és ügyintézőnkkel leegyeztetni a javítás és a szállítás részleteit. Kollégáink az Ön által megadott adatok (felvételi cím, időpont, elérhetőségek) alapján megszervezik a hibás, javításra váró termék elszállítását. Önnek csak annyi a teendője, hogy a terméket megfelelően becsomagolja (címeznie sem kell!) és a megbeszélt időpontban átadja a futárnak, minden mást elvégzünk Ön helyett!

A javítás elvégzése után, az immáron hibátlan terméket természetesen vissza is küldjük és nincs is más teendője, mint a megbeszélt időpontban átvennie a csomagot futárunktól!

Természetesen mindezt díjmentesen!**

Kérdése van, vagy meg is rendelné szolgáltatásunkat? Kérjük vegye fel cégünkkel a kapcsolatot.

GLS futárszolgálat WiZARD Turbo

**A szállítási akciók személyautó, kisteherautó ( 6.5 tonnáig ), kis- és közepes munkagép turbókra valamint középrészekre vonatkozik. A nehéz gépjárművek esetében illetve alkatrészek esetén a szállításnak felára van. A díjmentes ajánlat csak új megrendelések esetén érvényes, minden egyéb esetben a szolgáltatásnak felára van.

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ennyire gyors?

Délelőtt behozza, délután felújítva elviheti. Több, mint 1.000 típusú turbó szakszerű felújítását mindössze pár óra alatt el tudjuk végezni! Igen, ennyire gyors!

További részletek