wizard turbo, turbó felújítás, turbó javítás, turbó, turbófeltöltő, turbó felújítás árak, turbó javítás budapest, turbófeltöltő ár, turbó tisztítás, turbó árak, turbó szervíz, eladó turbó, turbó eladó, garrett turbo, gt1749v

Cégtörténet

Több mint 15 éve dolgoztunk már az alkatrész kereskedelemben és a járműjavításban, amikor 2009-ben a piaci igények alapos feltérképezése után megalapítottuk 100%-ban magyar, családi vállalkozásként a WiZARD TURBO-t!

Úttörők akartunk lenni a gyors és ügyfélbarát kiszolgálásban és a legújabb technológiákat akartuk bevezetni az akkoriban nagyrészt elmaradott, közel sem ügyfélbarát (tisztelet a kevés kivételnek) magyar turbós piacon!

A piac és a partnerek visszajelzései igazolták elképzeléseinket és a kemény és kitartó munkánk gyümölcse, hogy cégünk immáron évek óta piacvezető a maga területén és továbbra is élen jár a legmodernebb turbó felújítási technológiák hazai bevezetésében és alkalmazásában!

Nem kényelmesedünk el és a jövőben még keményebben fogunk küzdeni partnereink maximális elégedettségéért, mert hisszük, hogy a piacvezető szerep nem a cél, hanem csak egy állomás a küldetésünkben miszerint a lehető legjobbat szeretnénk nyújtani mindenkinek, aki megtiszteli cégünket bizalmával!

A fontosabb mérföldkövek:

  • 2012-ben a magyar márka független turbó felújító cégek között elsőként a WiZARD TURBO rendszeresített üzemi fordulatszámú kiegyensúlyozó és próbapadot

WiZARD TURBO VSR

  • 2014-ben szintén elsőként vezettük be a magyar piacon a számítógép vezérelt változó geometria kalibráló és tesztelő próbapadunkat
WiZARD TURBO flow bench
  • 2016-ban új generációs, a piacon egyedülálló módon teherautó és munkagép turbók nagysebességű kiegyensúlyozására is alkalmas géppel bővült eszközparkunk
WiZARD TURBO kiegyensúlyozó gép 
  • Szintén 2016 tavaszán megnyitottuk saját tulajdonú új, több mint 1.000 nm-es ultramodern cégközpontunkat a XIII. és IV. kerület határán. A modern és tágas épületegyüttesnek köszönhetően a raktárkészletünk valamint a turbó felújító műhely további bővítése illetve egy színvonalas és tágas ügyféltér kialakítása is megvalósulhatott! A turbó szerviz alapterülete több mint a duplájára nőtt, ami lehetővé teszi további új - Magyarországon egyedülálló - ultramodern gépek beszerzését is.
WiZARD TURBO Madridi utca
 
  • 2016 év végén egy hazánkban páratlan tudású turbó tesztelő és kalibráló géppel bővítettük flottánkat! A Turbo Test Pro segítségével a turbó készre szerelt állapotában ellenőrizhető és kalibrálható, az eredeti pozíciójába forgatva és a realisztikus használati körülményeket szimulálva! Működés közben mérhető és állítható a változó geometria, a turbónyomás szabályzó szelep és a turbónyomás is. Elektromos vezérlésű turbók esetén az elektronika is átprogramozható illetve tanítható a megfelelő beállítások elérése érdekében. A gép mérni tudja és össze is hasonlítja a gyári értékekkel a szállított levegő mennyiségét és nyomását is, így az elvégzett turbó javítás minősége minden eddiginél precízebben ellenőrizhető!
WiZARD TURBO Turbo Test Pro

Amire különösen büszkék vagyunk:

2015-ben több mint 12.000 darab sikeres turbó felújítását végeztük el! De emellett nem feledkeztünk meg a jótékonykodásról sem:

Évek óta hagyomány már, hogy Karácsony előtt egy nagyobb adományt juttatunk el a Mikulásgyár részére, de ezen felül évközben is rendszeresen szoktunk segíteni azoknak, akik munkájukkal maguk is rászorulókon segítenek! Így javítottuk például díjmentesen a Poszeidon Speciális Mentők járművének turbóját is nemrégiben.

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ilyen egyszerű?

Ön megrendeli a felújított turbót, mi ingyenesen másnap kiszállítjuk, fizetni a futárnak tud, valamint a cseredarabot is a futár hozza el... ennyire egyszerű!

További részletek