WiZARD TURBO Vélemények

WiZARD TURBO Vélemények

Az alábbiakban a vásárlóink, partnereink által írt wizard turbo vélemények olvashatóak:

H. Ferenc – Magánszemély – Budapest

Évekkel ezelőtt már egyszer itt újíttattam fel a turbómat, ami azóta is hibátlanul üzemel. Pár hete a céges kocsimban is tönkrement a turbó, ismét őket választottam és ismét nem csalódtam, ez is hibátlanul teszi a dolgát eddig. Köszönöm, csak ajánlani tudom őket!

N. Márton – Autószerelő - Szeged

Korábban már dolgoztam együtt a régi munkahelyem a wizard turbóval. A kollégáim körében a vélemények mindig pozitívak voltak róluk, és ezt az új helyemen is eltudom mondani. Korrekt, megbízható cég, csak ajánlani tudom őket!

L. Szilvia – Szerviz tulajdonos – Budapest

6 éve járunk a wizard-hoz turbó javítás esetén. A fő szempont mellettük, hogy gyorsak és megbízhatóak, pár órán belül eddig minden megoldottak. Probléma esetén mindig találtunk megoldást, munkaidőn túl is készséggel áltak rendelkezésünkre.

K. Norbert – Magánszemély – Győr

Az ismerőseim körében próbáltam tanácsot kérni, hogy turbófeltöltő vásárlás esetén kihez forduljak. Az elhangzott vélemények alapján a wizard turbo-t választottam, és nem bántam meg. A rendelésemet másnap futárszolgálattal díjmentesen kiszállították, a csereturbót pedig szintén Ők szállították el. A jövőben én is Őket fogom ajánlani ha valaki turbó felújítót keres, mert gyorsak voltak és a turbó hibátlanul működik az autómban! 

T. Gábor – Magánszemély – Budaörs

A turbófeltöltő elektronikám ment tönkre. Az interneten keresgélve bukkantam rá a wizard-ra. A honlapon minden szükséges információt megtaláltam, de telefonon is nagyon készségesen segítettek. Másnap bevittem a Mondeo turbó elektronikámat budapesti üzletükbe, és azt 1.5 órán belül megjavították. Beszerelés után a hiba megszűnt, így nyugodtan mondhatom, hogy csak ajánlani tudom őket. Nem is gondoltam, hogy ilyen gyorsan és jó áron újra működőképes lesz az elektronika és ezzel az autóm is! 

Cs. Péter – Autószerelő - Dunakeszi

Ha turbó hibás autó javításáról volt szó, akkor eddig csak új turbó beszerelésével foglalkoztam, korábbi rossz tapasztalatok miatt. Egy autószerelő kollégám adta meg a wizard turbó elérhetőségét, hogy róluk eddig pozitívak a vélemények, próbáljam ki én is. Egy Mercedes turbót vittem el hozzájuk javítani, ami tengelytörött volt. A turbót még aznap visszakaptam megjavítva, komplett új belsőrésszel. A javítási ár a gyári turbó negyede volt. Beszereltem a turbót a járműbe és tökéletesen működött. A jövőben csak a wizard-hoz fogok fordulni ha turbóról van szó, mert nem csalódtam bennünk. 

N. Mónika – Magánszemély – Pécs

Nyaralni indultunk volna a családommal, de sajnos a turbó az autónkba a legrosszabkor romlott el. Nő vagyok, nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, de próbáltam az interneten utána olvasni, hogy kik foglalkoznak turbó felújítással és milyen vélemények vannak egyes cégekről. Több helyen is azt olvastam, hogy a WiZARD turbónál elégedettek voltak a javítással és gyorsan tudnak segíteni. Pénteken reggel vittem be hozzájuk a kiszerelt turbómat. Pár óra elteltével hívtam az árajánlatta, ami az előzetesen ígért összeghatárban volt. Kértem a turbó javítását és 3 órával később már telefonáltak is, hogy mehetek az elkészült alkatrészért. A szerelő még aznap beszerelte a turbót, így másnap reggel elindulhattunk a nyaralásra. 1800 km-t tettünk meg az autóval egyből, és szerencsére minden tökéletesen működött. Csak ajánlani tudom Őket, megmentették a nyaralásunkat!

B. Tamás – Magánszemély – Budapest

A múlthéten romlott el a turbó az autómba. A márkaszervizben a munkafelvevő azt mondta, hogy új turbót kell vásárolnom, mert az enyém teljesen tönkrement. Had ne mondjam milyen összeget mondtak a turbó beszerzésére, gyakorlatilag az autó nem ér annyit... Elkezdtem az interneten keresgélni turbó felújítás címszóval. Az első találat ami kijött a wizard turbo volt. Felhívtam őket és mondták, hogy ha beviszem a kiszerelt turbómat, akkor megnézik nincs-e valami olcsóbb megoldás, hogy ne kelljen új turbót beszerezni. A turbófeltöltőmben kompletten mindent ki kellett cserélni, de szerencsére minden alkatrész elérhető volt náluk. Másnap visszakaptam felújítva a turbómat. A szervizben eléggé csodálkoztak, hogy ilyen gyorsan és ilyen áron hogy tudtam megjavíttatni a turbót. Szerencsére nem csalódtam, az autóm tökéletes lett, újra van benne erő és nem füstöl, mint korábban. Mindenkinek csak ajánlani tudom a wizard turbót!

K. Attila – Egyéni Vállalkozó – Debrecen

Iveco kisteherautóm turbója romlott el. Az autóm munkaeszköz, így mindenképp gyors megoldás kellett. Az autószerelő azt mondta ismer egy turbó felújító műhelyt, ahol eddig mindent megoldottak, küldjük el a turbót oda. Sajnos a szállítást én nem tudtam hirtelen megoldani, így a turbósok küldtek egy futárt az alkatrészért másnapra, teljesen ingyenesen. Két nap múlva vissza is szállították a megjavított darabot. A szerelő beszerelte a turbót és minden tökéletesen működött. Csak ajánlani fogom Őket kollégáim körében ha valakinek turbó javítás-ra van szüksége! 

WiZARD TURBO vélemény

Évente több, mint 12.000 elégedett vásárló választja a WiZARD TURBO-t! Válasszon minket Ön is turbó felújítás vagy új turbó vásárlása esetén partnerének és mi mindent meg fogunk tenni, hogy Önben is a legjobb vélemény alakuljon ki cégünkről!

Köszönjük bizalmát!

WiZARD TURBO vezetőség

  • Több, mint 20.000 turbófeltöltő és turbó alkatrész raktárról
  • Több, mint 2.000 gyári, teljes körűen felújított turbó készletről
  • Több, mint 12.000 elégedett vásárló évente
  • Díjmentes országos kiszállítás 1 munkanapon belül
  • Magyarország legnagyobb online turbó árak adatbázisa

Általunk szervizelt és forgalmazott turbótípusok:**