WiZARD TURBO Cégtörténet

WiZARD TURBO Cégtörténet

Több mint 15 éve dolgoztunk már az alkatrész kereskedelemben és a járműjavításban, amikor 2009-ben a piaci igények alapos feltérképezése után megalapítottuk 100%-ban magyar, családi vállalkozásként a WiZARD TURBO-t!

Úttörők akartunk lenni a gyors és ügyfélbarát kiszolgálásban és a legújabb technológiákat akartuk bevezetni az akkoriban nagyrészt elmaradott, közel sem ügyfélbarát (tisztelet a kevés kivételnek) magyar turbós piacon!

Az ügyfelek és partnerek visszajelzései igazolták elképzeléseinket és a kemény és kitartó munkánk gyümölcse, hogy cégünk immáron évek óta piacvezető a maga területén és továbbra is élen jár a legmodernebb turbó felújítási technológiák hazai bevezetésében és alkalmazásában!

Nem kényelmesedünk el és a jövőben még keményebben fogunk küzdeni partnereink maximális elégedettségéért, mert hisszük, hogy a piacvezető szerep nem a cél, hanem csak egy állomás a küldetésünkben miszerint a lehető legjobbat szeretnénk nyújtani mindenkinek, aki megtiszteli cégünket bizalmával!

A fontosabb mérföldkövek:

 • 2012-ben a magyarországi márka független turbó felújító cégek között elsőként a WiZARD TURBO rendszeresített üzemi fordulatszámú kiegyensúlyozó és próbapadot műhelyében

Nagy sebességű turbó kiegyensúlyozó gép

 • 2014-ben szintén elsőként vezettük be a Magyar piacon a számítógép vezérelt változó geometria kalibráló és tesztelő próbapadunkat

Turbó változó geometria beállítás

 • 2015-ben átléptük az évi 10.000 darabos turbó felújítás határt és megkezdtük az új cégközpontunk építését

WiZARD TURBO felújításra vár

 • 2016 tavaszán használatba vettük saját tulajdonú új, több mint 1.000 nm-es ultramodern cégközpontunkat a XIII. és IV. kerület határán. A modern és tágas épületegyüttesnek köszönhetően a raktárkészletünk valamint a turbó felújító műhely további bővítése illetve egy színvonalas és tágas ügyféltér kialakítása is megvalósulhatott! A turbó szerviz alapterülete több mint a duplájára nőtt, ami lehetővé teszi további új - Magyarországon egyedülálló - ultramodern gépek beszerzését is

WiZARD TURBO Madridi utca

 • Szintén 2016-ban, már a kibővített turbó szerviz fogadja az új generációs, a Magyar piacon egyedülálló módon teherautó és munkagép turbók nagysebességű kiegyensúlyozására is alkalmas VSR gépünket

VSR turbó centrírozás

 • 2016 év végén egy hazánkban páratlan tudású turbó tesztelő és kalibráló géppel bővítettük flottánkat! A Turbo Test Pro segítségével a turbó készre szerelt állapotában ellenőrizhető és kalibrálható, az eredeti pozíciójába forgatva és a realisztikus használati körülményeket szimulálva! Működés közben mérhető és állítható a változó geometria, a turbónyomás szabályzó szelep és a turbónyomás is. Elektromos vezérlésű turbók esetén az elektronika is átprogramozható illetve tanítható a megfelelő beállítások elérése érdekében. A gép mérni tudja és össze is hasonlítja a gyári értékekkel a szállított levegő mennyiségét és nyomását is, így az elvégzett turbó javítás minősége minden eddiginél precízebben ellenőrizhető!

Turbó változó geometria beszabályzás

 • 2017-ben, lépést tartva a piaci igényekkel, a tovább növekedett turbó felújítások számára reagálva két darab új generációs változó geometria kalibráló és próbapaddal bővítettük a gépparkot.

Változó geometria beállítása

 • 2018-ban nagy projektbe kezdtünk és a fejünkbe vettük, hogy elkészítjük Magyarország legnagyobb és legmodernebb turbófeltöltő katalógusát tartalmazó weboldalát. A több, mint 5.000 jármű turbó adatait tartalmazó és több tízezer turbó és turbó alkatrészt felvonultató weboldal közel 7 hónap áldozatos munkájával jött létre és reméljük, hogy Önök legalább annyira fogják szeretni, mint előző weboldalunkat!
 • Több, mint 20.000 turbófeltöltő és turbó alkatrész raktárról
 • Több, mint 2.000 gyári, teljes körűen felújított turbó készletről
 • Több, mint 12.000 elégedett vásárló évente
 • Díjmentes országos kiszállítás 1 munkanapon belül
 • Magyarország legnagyobb online turbó árak adatbázisa

Általunk szervizelt és forgalmazott turbótípusok:**