Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár fontos témakört, amely az Ön számára is hasznos lehet.

Amennyiben nem talál választ kérdéseire, ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésére.

Kiszállítással kapcsolatos információk:

A megrendelést a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, a megrendelést követő első munkanapon. A kiszállítás napjának reggelén a futárszolgálat SMS-ben értesíti Önt a szállítási információkról. Az SMS-ben szerepelni fog a csomag azonosító száma, utánvét esetén a fizetendő összeg és a futárszolgálat elérhetősége. További információt a futárszolgálatról valamint internetes nyomkövetési lehetőséget a következő internetes címen talál: GLS futárszolgálat

Cseredarabbal kapcsolatos információk:

  • Amennyiben felújított turbófeltöltőt rendelt cégünktől, úgy a következő fontos információkra szeretnénk felhívni a figyelmét.
  • A hibás cseredarabot dobozba kérjük becsomagolni, úgy hogy a szállítás során ne sérüljön. Amennyiben nincs lehetősége a gondos becsomagolásra, úgy megoldás lehet az is, hogy az általunk küldött dobozba teszi vissza a hibás turbót. A visszáru csomagot nem kell megcímezni, a futár ezt elvégzi Ön helyett.
  • Felújított turbó esetén cégünk minden esetben komplett turbót küld Önnek! Kérjük ügyeljenek arra, hogy a hibás cseredarabot is hiánytalanul küldjék vissza számunkra!
  • Vákuumos vezérlésű turbó esetén a vákuumszelepet (drucklabda) is kérjük visszaküldeni, ha esetleg az leszerelésre került a cseredarabról.
  • Elektromos vezérlésű turbó esetén kollégáink a megrendelés visszaigazolásakor téjékoztatják Önt, hogy a felújított turbó elektronikával vagy elektronika nélkül kerül kiszállításra, ezért kérjük, hogy a hibás feltöltőt is ennek megfelelően küldjék vissza! Amennyiben a felújított turbó elektronikával együtt érkezik, akkor a cseredarabot is elektronikával kérjük visszajuttatni! Amennyiben elektronika nélkül szállítjuk a turbót, akkor előre szereljék le a vezérlő elektronikát a cseredarabról, mert a futár ezt nem tudja megvárni a helyszínen.
  • Fontos, hogy az olaj (és esetlegesen víz) csöveket és közdarabokat ne felejtsék benne a cseredarabban, mert az általunk küldött felújított turbó ezeket nem tartalmazza.
  • Ha kérdése merülne fel a cseredarabbal kapcsolatban, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Turbó felújítással kapcsolatos információk:

A jelenleg forgalomban lévő turbófeltöltők kb. 95%-a szakszerűen és megbízhatóan felújítható! Ebben a 95%-ban természetes benne vannak a változó geometriás (VNT) valamint az elektromos vezérlésű turbófeltöltők is!

Több cég és szerelő is van a szakmában, akik bizonyos típusokra azt mondják, hogy nem felújíthatóak. Ez persze sok embert elbizonytalaníthat. Az igazság az, hogy egyes cégek kezét a gyártók olyan szigorúan megkötik, hogy csak az adott gyártótól vásárolhatnak alkatrészt, viszont a gyártó nem mindenhez ad nekik alkatrészt, mert neki elsősorban az az érdeke, hogy inkább jó drágán, de új turbót vegyen a kedves ügyfél. De mivel ez üzletpolitikailag rosszul hangzik, ezért ezek a cégek inkább azt kommunikálják a vevő felé, hogy a keresett típusú turbó nem felújítható. Ezzel szemben, az esetek túlnyomó többségében szerencsére, a felújítás kiváló minőségben elvégezhető, köszönhetően a jó minőségű utángyártott alkatrészeknek és a legmodernebb gépeknek!

Turbó katalógus és árak

Kérjük válassza ki az Ön járművének márkáját!

Általunk szervizelt és forgalmazott turbótípusok:**