Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés

Ingyenes kiszállítás másnapra:

A WiZARD TURBO -nál lehetőség van házhozszállítással történő vásárlásra is! A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, utánvétes vásárlás esetén fizetni a futárnak kell. A délután 15:30-ig megrendelt termékeket a következő munkanapon kiszállítjuk. Jelenlegi akciónk keretében a kiszállítás a teljes ország területén INGYENES! * Cseredarabos termék esetén a cseredarabot a futár szintén díjmentesen vissza is hozza.

Ingyenes javításra el- és visszaszállítás

Akciónk keretében vállaljuk, hogy a javításra váró turbófeltöltőt DÍJMENTESEN elszállítjuk műhelyünkbe javításra, majd a javítás végeztével szintén díjmentesen vissza is szállítjuk Önhöz, sőt a szállítások megszervezését is elvégezzük Ön helyett! Önnek nem kell mást tennie, mint felvenni cégünkkel a kapcsolatot és ügyintézőnkkel leegyeztetni a javítás és a szállítás részleteit. Kollégáink az Ön által megadott adatok (felvételi cím, időpont, elérhetőségek) alapján megszervezik a hibás, javításra váró termék elszállítását. Önnek csak annyi a teendője, hogy a terméket megfelelően becsomagolja (címeznie sem kell!) és a megbeszélt időpontban átadja a futárnak, minden mást elvégzünk Ön helyett! A javítás elvégzése után, az immáron hibátlan terméket természetesen vissza is küldjük és nincs is más teendője, mint a megbeszélt időpontban átvennie a csomagot futárunktól! Természetesen mindezt díjmentesen! Kérdése van, vagy meg is rendelné szolgáltatásunkat? Kérjük vegye fel cégünkkel a kapcsolatot. *

A felújításra váró turbót el, majd a javítás után díjmentesen vissza is szállítjuk Önnek!

Díjmentes aznapi hozom-viszem szolgáltatás

Budapest 70 km -es körzetében díjmentes, aznapi háztól házig hozom-viszem szolgáltatást vezetünk be! Munkanapokon 12 óráig (Budapesten belül 14 óráig) megrendelt árufelvétel esetén még aznap házhoz megyünk a hibás turbóért - így Önnek ki sem kell mozdulnia a gyors, 1 napon belüli javításhoz!

Díjmentes Háztól-házig szolgáltatás megrendelése

Megrendelés:

Raktáron lévő termékeinkre a megrendelését leadhatja telefonon, email-ben vagy személyesen is munkatársunknak!

Amennyiben raktáron nem tartott, kizárólag csak a Vevő kérésére beszerzett egyedi, ritka vagy nagy értékű terméket szeretne megrendelni tőlünk, akkor előfordulhat, hogy cégünk bizonyos esetekben előleg megfizetését fogja kérni Öntől a megrendeléshez.

Fizetés:

A WiZARD TURBO -nál jelenleg a következő fizetési lehetőségek közül választhat:

  1. Készpénz
  2. Bankkártya
  3. Banki átutalás
  4. Utánvét

Elfogadott bankkártya típusok

*A szállítási akciók személyautó, kisteherautó ( 6.5 tonnáig ), kis- és közepes munkagép turbókra valamint középrészekre vonatkozik. A nehéz gépjárművek esetében illetve alkatrészek esetén a szállításnak felára van. A díjmentes ajánlat csak új megrendelések esetén érvényes, egyéb esetben a szolgáltatásnak felára van.

Szállítás a Magyar Posta Zrt.-vel:

A 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet értelmében 2024. március 28-tól Önnek lehetősége van a megrendelt termék kézbesítését a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatással kérni az alábbi díjakkal és feltételekkel:

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

Mivel társaságunk nem rendelkezik szerződéssel a Magyar Posta Zrt.-vel (erre a fent hivatkozott Korm. rendelet sem kötelezi a szolgáltatókat), ezért a postai kézbesítési szolgáltatás csak banki előre utalás esetén valamint kizárólag új, nem cseredarabos termék megvásárlása esetén vehető igénybe és kérjük vegyék figyelembe, hogy nem tudjuk garantálni a következő munkanapi kézbesítést sem. Amennyiben azt szeretné, hogy a megrendelt terméket a Magyar Posta Zrt. postai kézbesítési szolgáltatásával szállítsuk, kérjük ezt megrendeléskor jelezzék kollégáink felé.

Turbó katalógus és árak

Kérjük válassza ki az Ön járművének márkáját!

Általunk szervizelt és forgalmazott turbótípusok:**