felújított turbó, felújított turbó árak, bontott turbó, használt turbó, turbó felújítás, turbó javítás, turbószerviz, eladó turbó, turbó eladó

FELÚJÍTOTT TURBÓ RAKTÁRRÓL

 

Több mint 1.500 darab, minden részletre kiterjedően felújított gyári turbófeltöltő cseredarab leadásával azonnal elvihető készletről! Minden felújított turbó komplett új, gyárilag összeszerelt és nagy sebességen centrírozott középrészt kapott. A próbapadi beállításról és a precíz nagy sebességű kiegyensúlyozásról mérési jegyzőkönyvet mellékelünk minden termékhez.

WiZARD TURBO felújított turbó

Hatalmas készletünknek köszönheteőn több mint ezer típusú gépjárműhez kínálunk azonnali cseredarabos megoldást!

Miért előnyös Önnek a cseredarabos gyári, felújított turbó vásárlása:
 • Gyári technológiai előírások szerint, precízen elvégzett teljeskörű felújítás, ami garantálja a hosszú élettartamot
 • Új középrész kerül beépítésre, tehát a forgórész nem tartalmaz használt alkatrészt, így nem kerül újra felhasználásra bizonytalan állapotú, kritikus fontosságú részegység, pl. turbina tengely, csapágyház, sűrítő kerék
 • Számítógépes próbapadon, üzemi körülmények között elvégzett kiegyensúlyozás és tesztelés
 • A legmodernebb tesztpadon végzett turbónyomás kalibrálás és változó geometria beállítás
 • Minden részletre és komponensre kiterjedő, szigorú minőségellenőrzés
 • Gyors, kényelmes megoldás, hiszen cseredarab leadásával azonnal hozzáférhető illetve kiszállítással másnapra megrendelhető az ország bármely pontjára
WiZARD TURBO 49135-05671 felújított turbó
MINDEN FELÚJÍTOTT TURBÓ VÁSÁRLÁSA MELLÉ ÖN A KÖVETKEZŐKET KAPJA:
 • 6 hónap, gyári feltételekkel azonos, km megkötés nélküli garanciát
 • Mérési jegyzőkönyvet az üzemi fordulatszámon végzett kiegyensúlyozásról és próbapadi tesztről
 • Minőségi tanúsítványt a termékről
 • Garancia füzetet
 • Részletes beépítési útmutatót
 • Kollégáink több éves szakértelmét és tanácsait, aminek segítségével megelőzhető egy esetleges újbóli turbó meghibásodás
 • És természetesen minden megvásárolt termékről számlát

A részletekért illetve megrendeléshez kérjük, keressék kollégáinkat elérhetőségeinken vagy tekintség meg turbó katalógusunkat a bal oldali menüre kattintva.

WiZARD Felújított turbófeltöltő

Bontott turbó vásárlásán gondolkodik? Mérlegeljen!

Egy bontott turbó esetén Ön sohasem tudja pontosan, hogy milyen élettartamra és teljesítményre számíthat! A használt turbó előélete nem tisztázott. Az autóbontók előszeretettel hangoztatják, hogy alig pár ezer km-ert futott járműről származik az a bontott turbó, amit Önre akarnak sózni, de a valóság és ügyfeleink visszajelzései alapján az igazság az, hogy a bontott turbók nagy része kidobott pénz csak!

Garanciát maximum a beépítésig kaphat, de azt is csak szóban. Az átvételkor, próbapad és megfelelő szerszámok hiányában a használt turbó állapota sem ellenőrizhető. A legtöbb laikus azt próbálja meg ellenőrizni, hogy nem lóg e a tengely, de egy egyszerű trükkel a lógás ideiglenesen megszűntethető, így a vevő átverése sajnos könnyű (a módszert direkt nem részletezzük, de sajnos sok bontós ismeri).

Ráadásul az alkatrészek a normál használat során is kopnak, így a teljesítmény és az olajtömítettség sohasem lesz olyan, mint egy új vagy tisztességesen, új alkatrészekkel felújított turbó esetén! A turbinaházra rakódott korom miatt a repedések sem észrevehetőek, ráadásul a turbinalapátok hajtóélei és a változó geometria lamellái sem láthatóak kívülről és sok esetben ezek már az átadás pillanatában is sérültek (pl. ha a donor jármű motorhibás volt), amik alig pár száz km-es használat után már súlyos meghibásodáshoz vezetnek.

Nem szépítjük, véleményünk és tapasztalatunk alapján a használt turbó vásárlása túlnyomó részt egyfajta orosz rulett, miközben árban nem vagy csak minimálisan kedvezőbb, mint a garanciális, csak új alkatrészeket tartalmazó felújított turbó!

Reméljük, hamarosan Önt is az évi több, mint 10.000 elégedett partnerünk között üdvözölhetjük!

WiZARD TURBO

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ennyire gyors?

Délelőtt behozza, délután felújítva elviheti. Több, mint 1.000 típusú turbó szakszerű felújítását mindössze pár óra alatt el tudjuk végezni! Igen, ennyire gyors!

További részletek