Felújított és új turbó ingyenes kiszállítással! Turbófeltöltő felújítás 3 órán belül! Díjmentes el és visszaszállítás! Eladó turbó. WiZARD TURBO

Fizetés és Szállítás

Fizetés:

A WiZARD TURBO -nál jelenleg a következő fizetési lehetőségek közül választhat:WiZARD TURBO bankkártya elfogadás

  • Készpénz
  • Bankkártya*
  • Előre utalás
  • Utánvét
  • Utólagos utalás (csak kiemelt partnereink részére)

Kiszállítás:

WiZARD TURBO házhozszállításWiZARD TURBO -nál lehetőség van házhozszállítással történő vásárlásra is! A kiszállítást futárszolgálat végzi, fizetni a futárnak kell (utánvétes vásárlás esetén). A délután 15:30-ig megrendelt termékeket a következő munkanapon kiszállítjuk. Jelenlegi akciónk keretében a kiszállítás (és az utánvét is) a teljes ország területén INGYENES! ** Cseredarabos termék esetén a cseredarabot a futár szintén díjmentesen visszahozza.

El- és visszaszállítás

WiZARD TURBO javításra szállításAkciónk keretében vállaljuk, hogy a javításra váró turbófeltöltőt díjmentesen elszállítjuk javításra, majd a javítás után szintén díjmentesen vissza is szállítjuk Önhöz, sőt a szállítások megszervezését is elvégezzük Ön helyett! Önnek nem kell mást tennie, mint felvenni cégünkkel a kapcsolatot és ügyintézőnkkel leegyeztetni a javítás és a szállítás részleteit. Kollégáink az Ön által megadott adatok (felvételi cím, időpont, elérhetőségek) alapján megszervezik a hibás, javításra váró termék elszállítását. Önnek csak annyi a teendője, hogy a terméket megfelelően becsomagolja (címeznie sem kell!) és a megbeszélt időpontban átadja a futárnak, minden mást elvégzünk Ön helyett! A javítás elvégzése után, az immáron hibátlan terméket természetesen vissza is küldjük és nincs is más teendője, mint a megbeszélt időpontban átvennie a csomagot futárunktól! Természetesen mindezt díjmentesen! Kérdése van, vagy meg is rendelné szolgáltatásunkat? Kérjük vegye fel cégünkkel a kapcsolatot. **

Megrendelés:

WiZARD TURBO kapcsolatRaktáron lévő termékeinkre a megrendelését leadhatja telefonon, email-ben, faxon vagy személyesen is munkatársunknak!

Amennyiben raktáron nem tartott, kizárólag csak a Vevő kérésére beszerzett terméket szeretne megrendelni tőlünk, kérjük, hogy a lenti linken található megrendelői nyilatkozatot figyelmesen töltse ki és email-ben, faxon vagy személyesen juttassa el hozzánk! Figyelem! Ilyen megrendelések esetén utólagos lemondásra nincs lehetőség! (Cégünk fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos esetekben előleg megfizetését kérje a megrendeléshez)

Kérjük olvassa el figyelmesen!
Megrendelői Nyilatkozat

 

* Elfogadott kártyatípusok: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MASTERCARD ELECTRONIC, MAESTRO

** A kiszállítási és elszállítási akció személyautó, kisteherautó ( 6.5 tonnáig ) és kis- és közepes munkagép turbókra vonatkozik. A nehéz gépjárművek esetében a szállításnak felára van. A díjmentes ajánlat csak új megrendelések esetén érvényes, minden egyéb esetben a szolgáltatásnak felára van.

WiZARD TURBO

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ennyire gyors?

Délelőtt behozza, délután felújítva elviheti. Több, mint 1.000 típusú turbó szakszerű felújítását mindössze pár óra alatt el tudjuk végezni! Igen, ennyire gyors!

További részletek