Felújított és új turbó ingyenes kiszállítással! Turbófeltöltő felújítás 3 órán belül! Díjmentes el és visszaszállítás! Eladó turbó. WiZARD TURBO

Fizetés és Szállítás

Fizetés:

A WiZARD TURBO -nál jelenleg a következő fizetési lehetőségek közül választhat:WiZARD TURBO bankkártya elfogadás

  • Készpénz
  • Bankkártya*
  • Előre utalás
  • Utánvét
  • Utólagos utalás (csak kiemelt partnereink részére)

Kiszállítás:

WiZARD TURBO házhozszállításWiZARD TURBO -nál lehetőség van házhozszállítással történő vásárlásra is! A kiszállítást futárszolgálat végzi, fizetni a futárnak kell (utánvétes vásárlás esetén). A délután 15:30-ig megrendelt termékeket a következő munkanapon kiszállítjuk. Jelenlegi akciónk keretében a kiszállítás (és az utánvét is) a teljes ország területén INGYENES! ** Cseredarabos termék esetén a cseredarabot a futár szintén díjmentesen visszahozza.

El- és visszaszállítás

WiZARD TURBO javításra szállításAkciónk keretében vállaljuk, hogy a javításra váró turbófeltöltőt díjmentesen elszállítjuk javításra, majd a javítás után szintén díjmentesen vissza is szállítjuk Önhöz, sőt a szállítások megszervezését is elvégezzük Ön helyett! Önnek nem kell mást tennie, mint felvenni cégünkkel a kapcsolatot és ügyintézőnkkel leegyeztetni a javítás és a szállítás részleteit. Kollégáink az Ön által megadott adatok (felvételi cím, időpont, elérhetőségek) alapján megszervezik a hibás, javításra váró termék elszállítását. Önnek csak annyi a teendője, hogy a terméket megfelelően becsomagolja (címeznie sem kell!) és a megbeszélt időpontban átadja a futárnak, minden mást elvégzünk Ön helyett! A javítás elvégzése után, az immáron hibátlan terméket természetesen vissza is küldjük és nincs is más teendője, mint a megbeszélt időpontban átvennie a csomagot futárunktól! Természetesen mindezt díjmentesen! Kérdése van, vagy meg is rendelné szolgáltatásunkat? Kérjük vegye fel cégünkkel a kapcsolatot. **

Megrendelés:

WiZARD TURBO kapcsolatRaktáron lévő termékeinkre a megrendelését leadhatja telefonon, email-ben, faxon vagy személyesen is munkatársunknak!

Amennyiben raktáron nem tartott, kizárólag csak a Vevő kérésére beszerzett terméket szeretne megrendelni tőlünk, kérjük, hogy a lenti linken található megrendelői nyilatkozatot figyelmesen töltse ki és email-ben, faxon vagy személyesen juttassa el hozzánk! Figyelem! Ilyen megrendelések esetén utólagos lemondásra nincs lehetőség! (Cégünk fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos esetekben előleg megfizetését kérje a megrendeléshez)

Kérjük olvassa el figyelmesen!
Megrendelői Nyilatkozat

 

* Elfogadott kártyatípusok: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MASTERCARD ELECTRONIC, MAESTRO

** A kiszállítási és elszállítási akció személyautó, kisteherautó ( 6.5 tonnáig ) és kis- és közepes munkagép turbókra vonatkozik. A nehéz gépjárművek esetében a szállításnak felára van. A díjmentes ajánlat csak új megrendelések esetén érvényes, minden egyéb esetben a szolgáltatásnak felára van.

WiZARD TURBO

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ilyen egyszerű?

Ön megrendeli a felújított turbót, mi ingyenesen másnap kiszállítjuk, fizetni a futárnak tud, valamint a cseredarabot is a futár hozza el... ennyire egyszerű!

További részletek