wizard turbo, turbó felújítás, turbó javítás, turbó, turbófeltöltő, turbó felújítás árak, turbó javítás budapest, turbófeltöltő ár, turbó tisztítás, turbó árak, turbó szervíz, eladó turbó, turbó eladó, garrett turbo, gt1749v

GY.I.K.

 

Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár fontos témakört, amely az Ön számára is hasznos lehet.


Amennyiben nem talál választ kérdéseire, ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésére.

 

Kiszállítással kapcsolatos információk: 

A megrendelést a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, a megrendelést követő első munkanapon. A kiszállítás napjának reggelén a futárszolgálat SMS-ben értesíti Önt a szállítási információkról. Az SMS-ben szerepelni fog a csomag azonosító száma, utánvét esetén a fizetendő összeg és a futárszolgálat elérhetősége. További információt a futárszolgálatról valamint internetes nyomkövetési lehetőséget a következő internetes címen talál: GLS futárszolgálat

Cseredarabbal kapcsolatos információk: 

Amennyiben felújított turbófeltöltőt rendelt cégünktől, úgy a következő fontos információkra szeretnénk felhívni a figyelmét:

  • A hibás cseredarabot dobozba kérjük becsomagolni, úgy hogy a szállítás során ne sérüljön. Amennyiben nincs lehetősége a gondos becsomagolásra, úgy megoldás lehet az is, hogy az általunk küldött dobozba teszi vissza a hibás turbót. A visszáru csomagot nem kell megcímezni, a futár ezt elvégzi Ön helyett. 
  • Felújított turbó esetén cégünk minden esetben** komplett turbót küld Önnek! Kérjük ügyeljenek arra, hogy a hibás cseredarabot is hiánytalanul küldjék vissza számunkra!
  • Vákuumos vezérlésű turbó esetén a vákuumszelepet (drucklabda) is kérjük visszaküldeni, ha esetleg az leszerelésre került a cseredarabról.
  • Elektromos vezérlésű turbó esetén a felújított turbó elektronika nélkül kerül kiszállításra**, ezért kérjük, hogy a hibás feltöltőről előre szereljék le a vezérlő elektronikát, mert a futár ezt nem tudja megvárni a helyszínen.
  • Fontos, hogy az olaj (és esetlegesen víz) csöveket és közdarabokat ne felejtsék benne a cseredarabban, mert az általunk küldött felújított turbó ezeket nem tartalmazza.

Ha kérdése merülne fel a cseredarabbal kapcsolatban, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

** ettől eltérő, ritka és speciális esetekben kollégáink tájékoztatják a teendőkről már a megrendelés leadásakor.

Turbó felújítással kapcsolatos információk:

A jelenleg forgalomban lévő turbófeltöltők kb. 95%-a szakszerűen és megbízhatóan felújítható! Ebben a 95%-ban természetes benne vannak a változó geometriás (VNT) valamint az elektromos vezérlésű turbófeltöltők is!

Több cég és szerelő is van a szakmában, akik bizonyos típusokra azt mondják, hogy nem felújíthatóak. Ez persze sok embert elbizonytalaníthat. Az igazság az, hogy egyes cégek kezét a gyártók olyan szigorúan megkötik, hogy csak az adott gyártótól vásárolhatnak alkatrészt, viszont a gyártó nem mindenhez ad nekik alkatrészt, mert neki elsősorban az az érdeke, hogy inkább jó drágán, de új turbót vegyen a kedves ügyfél. De mivel ez üzletpolitikailag rosszul hangzik, ezért a cég inkább azt kommunikálja a vevő felé, hogy a keresett típusú turbó nem felújítható. Ezzel szemben, az esetek túlnyomó többségében szerencsére, a felújítás kiváló minőségben elvégezhető, köszönhetően a jó minőségű utángyártott alkatrészeknek és a legmodernebb gépeknek!

 

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ilyen egyszerű?

Ön megrendeli a felújított turbót, mi ingyenesen másnap kiszállítjuk, fizetni a futárnak tud, valamint a cseredarabot is a futár hozza el... ennyire egyszerű!

További részletek