Komplett turbó középrész

Komplett turbó középrész

Több mint 2.000 típusú turbóhoz kínálunk készletről komplett, gyárilag szerelt és precízen centrírozott turbó középrész egységet versenyképes áron!

A világ két vezető gyártójának, az Angol Melett és az Olasz Turborail kiváló minőségű turbó középrész kínálatát biztosítjuk Önnek raktárról

Ezen kívül, amennyiben a gyártó kínálatában szerepel, akkor Garrett, KKK BorgWarner, Mitsubishi, IHI, Holset, Schwitzer turbó középrész vásárlásának lehetőségét is biztosítjük Önnek.

Melett Turborail Garrett KKK Turbó Középrész

Amennyiben jó minőségű turbó középrészt választunk és a beszerelés szakszerűen történik, akkor a komplett, új turbó középrész beépítése az egyik legbiztosabb módja a turbó felújításnak, mivel minden forgó és kopó alkatrész új, az összeszerelés gyári körülmények között történik, szigorú minőségbiztosítás mellett! A megfelelő kiegyensúlyozottság is garantált, köszönhetően a gyártók precíz, üzemi fordulatszámon dolgozó, legmodernebb gépeinek.

Minden általunk forgalmazott turbó középrész mérési jegyzőkönyvvel és 6 hónap garanciával kerül átadásra!

Turbó középrész árak

Amennyiben ismeri a pontos turbó cikkszámot, akkor a kereső használatával, ha nem ismeri, akkor pedig a turbó katalógus segítségével keressse meg az Ön autójához való turbó középrész adatlapját. A katalógusban több, mint 5.000 járműhöz található turbó középrész árak között válogathat.

Turbó középrész eladó

Eladó turbó középrészek megtekintéséhez kérjük lépjen be a turbó katalógusunkba, ahol közel 2.000 eladó turbó középrész típus között válogathat.

Turbó középrész eladó

Kérjen ajánlatot turbó középrész megrendelésére a lenti üzenetküldő kitöltésével vagy keresse kollégáinkat elérhetőségeinken.

Turbó középrész

Vigyázzon! Az utóbbi időben sok panasz jutott el hozzánk gyenge minőségű, rosszul kiegyensúlyozott és rövid élettartamú, persze ugyanakkor olcsó turbó középrész csalódott vásárlóitól! Ön ne járjon pórul és csak ismert gyártók turbó középrész kínálatából válasszon szaküzletből.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett partnereink között köszönthetjük!

Írjon nekünk*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!


 

  • Több, mint 20.000 turbófeltöltő és turbó alkatrész raktárról
  • Több, mint 2.000 gyári, teljes körűen felújított turbó készletről
  • Több, mint 12.000 elégedett vásárló évente
  • Díjmentes országos kiszállítás 1 munkanapon belül
  • Magyarország legnagyobb online turbó árak adatbázisa

Általunk szervizelt és forgalmazott turbótípusok:**