turbó tisztítás házilag, turbó tisztítás, turbó tisztítás ár, turbó középrész, garrett turbó, gyári turbó árak, kkk turbó, holset turbó, ihi turbó, BorgWarner, turbó tisztítása, változó geometriás turbó tisztítása, turbó középrész eladó, gyári turbó árak- WiZARD TURBO

Akciók

Turbó tisztítás, próbapadi bevizsgálással 14.990 Ft-tól!

WiZARD TURBO változó geometria hibaWiZARD TURBO változó geometria

A változó geometriás turbók gyakran előforduló hibája, hogy a változó geometria lamellái a lerakódott koromtól megragadnak. Rendszerint a vezető azt veszi észre, hogy egy gyorsítás, hegymenet vagy autopálya tempó elérése utána a motorvezérlő elektronika vészüzembe vált, az autó elveszti az erejét, azonban egy leállítás és újraindítás után ismét visszatér a jármű teljesítménye. Az ehhez hasonló hibajelenség sok mindenre visszavezethető, előfordulhat komolyabb szerkezeti károsodás (turbinalapát és/vagy változó geometria sérülés) vagy turbó vezérlő szelep/elektronika hiba is, de gyakran elegendő csak egy szakszerű turbó tisztítás is!

Azonban a szakszerű turbó tisztítás, valamint az azzal járó szét- és összeszerelés hozzáértést kíván, ezt nem ajánlott házilag elvégezni. Sok olyan feltöltőt hoznak be hozzánk, amelyiket azért kell költségesen javítani, mert nem hozzáértő kezek próbálták meg szétszerelni és tisztítani majd összeszerelni. Nem ritka, a rutintalanságból beszakított csavar, de könnyen megsérülhet a kompresszor vagy turbina lapát, a csapágyház vagy maga a változó geometria is, arról nem is beszélve, hogy nagyon nem mindegy, hogy mivel és hogyan tisztítjuk meg az alkatrészeket! Nem éri meg kísérletezgetni, bízza szakemberre a turbó tisztítás teljes folyamatát!

Mérlegelje azt is, hogy a turbó tisztítás mellett kollégáink alaposan át is vizsgálják a turbót, a forgórészt próbapadon is letesztelik, így kiderülhetnek olyan rejtett hibák is, amelyeket időben felfedezve és kijavítva egy sokkal nagyobb költségtől óvhatja meg magát a gondos tulajdonos!

A komplett szakszerű turbó tisztítás és a próbapadi és szerkezeti átvizsgálás akár már 3 óra alatt, de maximum 1 munkanapon belül megvan!

Komplett, gyári új centrírozott forgórészek már 64.990 Ft -tól!

WiZARD TURBO középrészWiZARD TURBO középrészek

A turbó felújítás legmegbízhatóbb, leggyorsabb és legnépszerűbb módja! Hogy miért?

  • Mert a turbófeltöltő lelke, maga a forgórész minden egyes darabja új - szemben a hagyományos felújítással, amikor használt, bontott alkatrészek is újra felhasználásra kerülhetnek
  • Mert a gyártást és összeszerelést a legfejlettebb ipari körülmények között, képzett mérnökök, szigorú gyári előírások és szabványok szerint végzik
  • Mert a kiegyensúlyozás (centrírozás) és tesztelés a világ legmodernebb gépein, üzemi körülmények mellett és üzemi fordulatszámon történik a legszigorúbb minőségbiztosítás mellett
  • Mert így egy szakszerű és megbízható turbó felújítás akár 3 óra alatt is elvégezhető

Akciónk keretében a nálunk vásárolt középrészt bruttó 9.999 Ft -ért szakszerűen beszereljük az Ön turbójába! Az ár tartalmazza a megfelelő vegyi és mechanikai tisztítás, a szakszerű összeszerelés, beállítás és ellenőrzés valamint a próbapadi bemérés díját is!

Figyelem! Sajnos többször tapasztaltuk már, hogy vannak egyes cégek, akik a felújítást vagy a felújított turbót új középrésszel hirdetik, miközben egy javított, bontott és használt alkatrészeket tartalmazó forgórészt értékesítenek. Ne dőljenek be az átverésnek! A hatályos jogszabályok alapján turbó felújítás során csak új cserealkatrészt szabad beépíteni a feltöltőbe. Önnek lehetősége van a beépítésre kerülő alkatrészek eredetének ellenőrzésére, éljen ezzel a lehetőségével. Azok a cégek, akik silány minőségű vagy használt, bontott alkatrészeket használnak a turbó felújítás során, biztosan nem fogják tudni igazolni Önnek a felújításhoz használt alkatrészek eredetét.


Gyári új turbók azonnal raktárról!

WiZARD TURBO Garrett, KKK, IHI, MHI, Schwitzer

Cégünk, a piaci igényeknek maximálisan eleget téve a felújított és utángyártott turbókon és turbó alkatrészeken felül gyári eredeti új turbók széles választékát is kínálja mind személygépjárművekhez, mind teherautókhoz, munkagépekhez egyaránt! A legkeresettebb Garrett, BorgWarner KKK, Mitsubishi, Holset, Schwitzer, Toyota, IHI típusokat raktárról, minden más típust 24-48 órán belül tudunk biztosítani, jellemzően a márkaszervizes árnál lényegesen kedvezőbben! Raktárkészletünk bővítése és akcióink folyamatosak. Amennyiben nem talál meg egy terméket vagy típust a weboldalunkon, az semmiképpen sem jelenti azt, hogy nem tudunk Önnek segíteni! Keressen minket bizalommal! 

WiZARD TURBO

Üdvözöljük
Ön nem viszonteladó vagy szerviz?
Akkor nincs szüksége regisztrációra!

Böngéssze bátran termékeinket és
szolgáltatásainkat belépés és regisztráció nélkül.
Rendelni email-ben, telefonon vagy személyesen tud.

Belépés és regisztráció viszonteladóknak

Ilyen egyszerű?

Ön megrendeli a felújított turbót, mi ingyenesen másnap kiszállítjuk, fizetni a futárnak tud, valamint a cseredarabot is a futár hozza el... ennyire egyszerű!

További részletek